Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 太白粉
- 20 克 水
- 10 克 蒜頭
- 1 大匙 香油
- 100 克 豬里肌肉, 切片
- 80 克 紅蘿蔔, 切片
- 50 克 蝦仁
- 50 克 花枝, 切片
- 300 克 小白菜, 切片(約3公分)
- 25 克 新鮮甜豌豆
-
100
克 雞高湯
of 100 克 水 - 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 741 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 3 g