Apparaten en accessoires
蒜苗臘肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭5 粒
-
油1 茶匙
-
臘肉 切薄片,(詳見要訣)300 克
-
蒜苗 切斜片200 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片2 根
-
糖1 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
醬油 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
21.125 g
Calorieën
1362 kJ /
325 kcal
Vetten
25.25 g
Vezels
1.725 g
Koolhydraten
4.575 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan