蛤蜊蒸絲瓜

蛤蜊蒸絲瓜

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 絲瓜 去皮、切塊
    250 克
  • 泡水吐砂
    300 克
  • 切段
    10 克
  • 切絲
    10 克
  • 高湯
    50 克
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.26 g
Calorieën 291 kJ / 69 kcal
Vetten 0.66 g
Vezels 0.49 g
Koolhydraten 5.65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...