Apparaten en accessoires
蛤蜊蒸絲瓜
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
絲瓜 去皮、切塊250 克
-
蟹 泡水吐砂300 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切絲10 克
-
高湯50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.26 g
Calorieën
291 kJ /
69 kcal
Vetten
0.66 g
Vezels
0.49 g
Koolhydraten
5.65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan