Apparaten en accessoires
鹹蛋絲瓜
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
鹹蛋 蛋白和蛋黃分開,蛋白切丁1 顆
-
鹹蛋黃2 顆
-
米酒20 克
-
水500 克
-
絲瓜 去皮,切薄圓片(厚約0.5公分)450 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5 g
Calorieën
513 kJ /
122 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan