醋溜黑木耳

醋溜黑木耳

4.3 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切絲
    15 克
  • 紅蘿蔔 切條(約0.5公分)
    50 克
  • 新鮮黑木耳 切條(約0.5公分)
    200 克
  • 杏鮑菇 切條(約0.5公分)
    100 克
  • 烏醋
    15 克
  • 九層塔 切條(約0.5公分)
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 212.5 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 261.6 kJ / 62.6 kcal
Vetten 2.7 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...