Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 油
- 15 克 薑 ,切絲
- 50 克 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
- 200 克 新鮮黑木耳 ,切條(約0.5公分)
- 100 克 杏鮑菇 ,切條(約0.5公分)
- 15 克 烏醋
- 20 克 九層塔 ,切條(約0.5公分)
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 261.6 kJ / 62.6 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 212.5 mg