豆豉鯛魚
TM5 TM6

豆豉鯛魚

4.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 克 油
  • 15 克 蔭豆豉
    of 20 克 豆豉 (乾的),略微壓碎
  • 15 克 薑 ,切片
  • 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切圈
  • 20 克 米酒
  • 15 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 糖
  • 350 克 紅鯛魚片 ,切大塊(約4-5公分)
  • 10 克 新鮮九層塔 ,取葉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1323 kJ / 316.5 kcal
Eiwitten
34.6 g
Koolhydraten
10.6 g
Vetten
15 g
Verzadigd vet
67.2 g
Vezels
1.7 g
Natrium
994.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten