豆豉鯛魚

豆豉鯛魚

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 15 克
  • 蔭豆豉
    15 克
    20 克 豆豉, (乾的),略微壓碎
  • ,切片
    15 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    1 枝
  • 米酒
    20 克
  • 醬油膏
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切大塊(約4-5公分)
    350 克
  • 新鮮九層塔 取葉
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 994.9 mg
Eiwitten 34.6 g
Calorieën 1323 kJ / 316.5 kcal
Vetten 15 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 67.2 g
Koolhydraten 10.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...