Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 20 克 油
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 75 克 乾魷魚 (約1隻),以清水泡發,切片
- 200 克 花枝 ,清洗去除內臟,切片
- 100 克 草蝦仁 ,開背去腸泥
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 魚露
- 110 克 小黃瓜 (約1根),切片
- 20 克 蔥 ,切段
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 569 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 20.483 g
- Koolhydraten
- 7.775 g
- Vetten
- 3.085 g
- Vezels
- 0.76 g