百香漬冬瓜

百香漬冬瓜

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 百香果 取果肉
    200 克
  • 150 克
  • 500 克
  • ¼ 茶匙
  • 冬瓜 去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)
    300 克
  • 冰水
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 143.5 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 1002.9 kJ / 239.9 kcal
Vetten 3.1 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 53.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...