Apparaten en accessoires
百香漬冬瓜
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 30min
4 人份
Ingrediënten
-
百香果 取果肉200 克
-
糖150 克
-
水500 克
-
鹽¼ 茶匙
-
冬瓜 去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)300 克
-
冰水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
143.5 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
1002.9 kJ /
239.9 kcal
Vetten
3.1 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
53.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
夏日開胃菜
8 recepten
Taiwan
Taiwan