絲瓜蛤蜊豆腐湯

絲瓜蛤蜊豆腐湯

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    450 克
  • 15 克
  • 切片
    15 克
  • 1300 克
  • ¼ 茶匙
  • 絲瓜 去皮切滾刀塊
    400 克
  • 豆腐 切丁(2公分)
    200 克
  • 切蔥花
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15 g
Calorieën 535.1 kJ / 144.2 kcal
Vetten 7.2 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 9.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...