Apparaten en accessoires
絲瓜蛤蜊豆腐湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨450 克
-
油15 克
-
薑 切片15 克
-
水1300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
絲瓜 去皮切滾刀塊400 克
-
豆腐 切丁(2公分)200 克
-
蔥 切蔥花10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
15 g
Calorieën
535.1 kJ /
144.2 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
9.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
減醣大作戰
11 recepten
Taiwan
Taiwan