Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 克 魚高湯
- 10 克 薑 ,切絲
- 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
-
300
克 石斑魚片 ,切塊
of 300 克 海鱸魚片 ,切塊 - 3 大匙 米酒
- 150 克 新鮮山藥 ,去皮,切片(詳見要訣)
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑麻油
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 609 kJ / 145.8 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g