黃豆排骨雞爪湯

黃豆排骨雞爪湯

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 1300 克
  • 乾燥黃豆 浸泡1小時
    100 克
  • 切片
    10 克
  • 排骨 以滾水川燙去血水
    300 克
  • 雞爪 去指甲,對切,以滾水川燙去血水
    5 隻
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Eiwitten 113 g
Calorieën 6143 kJ / 1470 kcal
Vetten 102 g
Vezels 15 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...