Apparaten en accessoires
黃豆排骨雞爪湯
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
水1300 克
-
乾燥黃豆 浸泡1小時100 克
-
薑 切片10 克
-
排骨 以滾水川燙去血水300 克
-
雞爪 去指甲,對切,以滾水川燙去血水5 隻
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Eiwitten
113 g
Calorieën
6143 kJ /
1470 kcal
Vetten
102 g
Vezels
15 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
回家喝湯
11 recepten
Taiwan
Taiwan