蒜蓉蝦

蒜蓉蝦

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 生明蝦 去鬚腳、腸泥,背部劃刀
    6 隻
  • 米酒
    10 克
  • 切片、切塊各半
    30 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切小段
    ½ 根.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食譜

Eiwitten 44.63 g
Calorieën 1018 kJ / 243 kcal
Vetten 1.47 g
Vezels 0.92 g
Koolhydraten 4.43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...