Apparaten en accessoires
蒜蓉蝦
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
1 完整食譜
Ingrediënten
-
生明蝦 去鬚腳、腸泥,背部劃刀6 隻
-
米酒10 克
-
薑 切片、切塊各半30 克
-
蒜頭30 克
-
水500 克
-
青蔥 切蔥花10 克
-
新鮮紅辣椒 切小段½ 根.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食譜
Eiwitten
44.63 g
Calorieën
1018 kJ /
243 kcal
Vetten
1.47 g
Vezels
0.92 g
Koolhydraten
4.43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一級棒海鮮料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan