Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 豬肉絲
- 1 茶匙 米酒
- 4 茶匙 醬油
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 50 克 洋蔥, 切絲
- 30 克 紅蘿蔔, 切絲
- 30 克 新鮮黑木耳, 切絲
- 400 克 烏龍麵
- 150 克 小白菜, 切段
- 30 克 魚板, 切絲
- 100 克 水
- 1 大匙 烏醋
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1383 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 8.264 g
- Koolhydraten
- 61.587 g
- Vetten
- 5.449 g
- Vezels
- 1.59 g