Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 200 克 紅鯛魚片
- 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 40 克 新鮮四季豆 ,斜切(約1公分)
- 15 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 25 克 醬油
- 15 克 糖
- 10 克 米酒
- 5 克 香油
- 500 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 429.4 kJ / 102.6 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.8 g