薑汁時蔬蒸魚

薑汁時蔬蒸魚

3.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切條(約1公分)
    60 克
  • 紅鯛魚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    40 克
  • 新鮮四季豆 斜切(約1公分)
    40 克
  • 切塊(約2公分)
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 香油
    5 克
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 10 g
Calorieën 429.4 kJ / 102.6 kcal
Vetten 3.1 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...