Apparaten en accessoires
豆豉鮮蚵
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮蚵仔 清水洗淨300 克
-
太白粉1 茶匙
-
水1400 克
-
薑 切塊10 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 枝
-
蔭豆豉1 大匙
-
油20 克
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
醬油膏1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)300 克
-
青蔥 切成蔥花½ 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16.548 g
Calorieën
862 kJ /
206 kcal
Vetten
9.598 g
Vezels
1.083 g
Koolhydraten
12.034 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一級棒海鮮料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan
舒心饗宴
24 recepten
Taiwan
Taiwan