豆豉鮮蚵

豆豉鮮蚵

5.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮蚵仔 清水洗淨
    300 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 1400 克
  • 切塊
    10 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 枝
  • 蔭豆豉
    1 大匙
  • 20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 醬油膏
    1 茶匙
  • 辣豆瓣醬
    1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    300 克
  • 青蔥 切成蔥花
    ½ 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 16.548 g
Calorieën 862 kJ / 206 kcal
Vetten 9.598 g
Vezels 1.083 g
Koolhydraten 12.034 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...