Apparaten en accessoires
韭菜花蝦仁
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切絲40 克
-
韭菜花 切段120 克
-
蝦仁 開背去腸泥100 克
-
新鮮紅辣椒 切片½ 根.
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.828 g
Calorieën
468 kJ /
111 kcal
Vetten
5.462 g
Vezels
4.549 g
Koolhydraten
7.638 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan