Apparaten en accessoires
絲瓜蒸蛋
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
絲瓜 切段(約1公分)200 克
-
蛋2 顆
-
高湯50 克
-
水 (含蒸蛋和蒸煮用)600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 以熱水浸泡1 茶匙
-
香油½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
4.79 g
Calorieën
250 kJ /
59 kcal
Vetten
3.381 g
Vezels
0.47 g
Koolhydraten
2.694 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan