脆炒椒麻馬鈴薯

脆炒椒麻馬鈴薯

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮紅辣椒 切絲
    1 支
  • 花椒粒
    ½ - 1 茶匙
  • 1 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水
    250 克
  • 青椒 去籽,切條(約0.3公分)
    50 克
  • 新鮮黑木耳 切條(約0.3公分)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白醋
    ½ 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 2 g
Calorieën 297 kJ / 72 kcal
Vetten 2.5 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 11.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...