Apparaten en accessoires
脆炒椒麻馬鈴薯
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮紅辣椒 切絲1 支
-
花椒粒½ - 1 茶匙
-
油1 大匙
-
馬鈴薯 去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水250 克
-
青椒 去籽,切條(約0.3公分)50 克
-
新鮮黑木耳 切條(約0.3公分)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白醋½ 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2 g
Calorieën
297 kJ /
72 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
媽媽的快手料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan