牛蒡野菇蓋飯

牛蒡野菇蓋飯

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
2 人份

Ingrediënten

牛蒡野菇
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    150 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,剝散
    100 克
  • 味醂
    15 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油
    20 克
  • 20 克
  • 打散
    1 顆
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克
  • 蔥 (optioneel) 切蔥花
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 562.2 mg
Eiwitten 16.2 g
Calorieën 2481.4 kJ / 593.6 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 106.1 g
Koolhydraten 106.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...