日式茶碗蒸
TM5 TM6

日式茶碗蒸

3.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
  • 800 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 烹大師鰹魚粉
  • 2 茶匙 醬油
  • 1 小撮 胡椒粉
  • 100 克 豬絞肉 (optioneel)
  • 30 克 新鮮香菇 ,切片
  • 6 隻 生白蝦仁
    of 6 根 蟹肉棒 ,切段
  • 30 顆 冷凍青豆 (25克)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
576 kJ / 138 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
9 g
Vezels
0.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten