Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
- 800 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 烹大師鰹魚粉
- 2 茶匙 醬油
- 1 小撮 胡椒粉
- 100 克 豬絞肉 (optioneel)
- 30 克 新鮮香菇 ,切片
-
6
隻 生白蝦仁
of 6 根 蟹肉棒 ,切段 - 30 顆 冷凍青豆 (25克)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g