Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 油
- 20 克 薑, 切絲
- 1 枝 新鮮紅辣椒, 切斜片
- 1 茶匙 香油
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 烏醋
- 1 大匙 蠔油
- 1 茶匙 醬油
- 1 小撮 鹽
- 250 克 乾魷魚 ,以清水泡發,切花後切片
- 250 克 花枝, 去內臟皮膜,切花後切片
- 50 克 蔥, 切段
- 30 克 蒜苗, 切斜片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1303 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 0.9 g