蔥爆雙魷

蔥爆雙魷

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 切絲
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    1 枝
  • 香油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 乾魷魚 以清水泡發,切花後切片
    250 克
  • 花枝 去內臟皮膜,切花後切片
    250 克
  • 切段
    50 克
  • 蒜苗 切斜片
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 48.8 g
Calorieën 1303 kJ / 311 kcal
Vetten 9.3 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 8.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...