青江菜炒鴻喜菇

青江菜炒鴻喜菇

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    20 克
  • 鴻喜菇 洗淨剝散
    100 克
  • 青江菜 切段
    250 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 1.789 g
Calorieën 169 kJ / 40 kcal
Vetten 2.835 g
Vezels 2.309 g
Koolhydraten 2.614 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...