紫蘇梅燒排骨

紫蘇梅燒排骨

4.6 12 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 2 茶匙
  • 切片(約2公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 腩排 (子排),切塊(約2公分)
    600 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 紫蘇梅 (另備30克汁液)
    10 顆
  • 米酒
    1 大匙
  • 冰糖
    1 茶匙
  • 蔥 (optioneel) 切絲 (裝飾用)
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.6 g
Calorieën 2308 kJ / 551 kcal
Vetten 50.4 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 2.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...