Apparaten en accessoires
紫蘇梅燒排骨
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
油2 茶匙
-
薑 切片(約2公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約3公分)10 克
-
腩排 (子排),切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
紫蘇梅 (另備30克汁液)10 顆
-
米酒1 大匙
-
冰糖1 茶匙
-
蔥 (optioneel) 切絲 (裝飾用)10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
19.6 g
Calorieën
2308 kJ /
551 kcal
Vetten
50.4 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan