紫蘇梅燒排骨
TM31 TM5

紫蘇梅燒排骨

4.6 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 茶匙 油
  • 30 克 薑, 切片(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 切段(約3公分)
  • 600 克 腩排 (子排),切塊(約2公分)
  • 2 大匙 醬油
  • 10 顆 紫蘇梅 (另備30克汁液)
  • 1 大匙 米酒
  • 1 茶匙 冰糖
  • 10 克 蔥 ,切絲 (裝飾用)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2308 kJ / 551 kcal
Eiwitten
19.6 g
Koolhydraten
2.5 g
Vetten
50.4 g
Vezels
0.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten