牛蒡炒牛肉絲

牛蒡炒牛肉絲

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肉絲
    200 克
  • 米酒
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 15 克
  • 牛蒡 去皮切絲
    150 克
  • 15 克
  • 蠔油
    5 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切絲(長約5公分)
    10 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 1687.4 mg
Eiwitten 46.5 g
Calorieën 2677.2 kJ / 640.4 kcal
Vetten 25.5 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 117.6 g
Koolhydraten 60.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...