牛蒡炒牛肉絲
TM6 TM5

牛蒡炒牛肉絲

4.9 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 克 牛肉絲
  • 15 克 米酒
  • 25 克 醬油
  • ½ 茶匙 太白粉
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 薑 ,切片
  • 15 克 油
  • 150 克 牛蒡 ,去皮切絲
  • 15 克 水
  • 5 克 蠔油
  • 10 克 糖
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽切絲(長約5公分)
  • ½ 茶匙 白芝麻

Voeding
per 4 人份
Calorieën
2677.2 kJ / 640.4 kcal
Eiwitten
46.5 g
Koolhydraten
60.3 g
Vetten
25.5 g
Verzadigd vet
117.6 g
Vezels
10 g
Natrium
1687.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten