Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 老薑 ,切片
- 50 克 黑麻油
- 200 克 米酒
- 600 克 水
- 700 克 帶皮去骨鴨腿 ,切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
- 1 ½ 大匙 醬油
- ⅛ 茶匙 糖
- ½ - 1 茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3027.5 kJ / 724.8 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 55.5 g
- Vezels
- 1.2 g