薑母鴨
TM5 TM6

薑母鴨

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 克 老薑 ,切片
  • 50 克 黑麻油
  • 200 克 米酒
  • 600 克 水
  • 700 克 帶皮去骨鴨腿 ,切塊(約5公分),以熱水川燙去血水
  • 1 ½ 大匙 醬油
  • ⅛ 茶匙 糖
  • ½ - 1 茶匙 鹽

Voeding
per 1 人份
Calorieën
3027.5 kJ / 724.8 kcal
Eiwitten
27.5 g
Koolhydraten
21.2 g
Vetten
55.5 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten