玫瑰油雞

玫瑰油雞

3.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 去骨雞腿排 (約380克)
    2 隻
  • 紹興酒
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • 甘草
    5 片
  • 丁香
    5 枝
  • 八角
    2 粒
  • 桂枝 (長約5公分)
    1 枝
  • 醬油
    80 克
  • 冰糖粉
    50 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 36.5 g
Calorieën 1972 kJ / 471.5 kcal
Vetten 15.5 g
Koolhydraten 29.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...