Apparaten en accessoires
玫瑰油雞
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
2 人份
Ingrediënten
-
去骨雞腿排 (約380克)2 隻
-
紹興酒100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
甘草5 片
-
丁香5 枝
-
八角2 粒
-
桂枝 (長約5公分)1 枝
-
醬油80 克
-
冰糖粉50 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
1972 kJ /
471.5 kcal
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
幸福便當菜
61 recepten
Taiwan
Taiwan