炒蘿蔔乾
TM31 TM5 TM6

炒蘿蔔乾

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 300 克 蘿蔔乾, 沖洗,切塊(約3公分)
  • 50 克 乾香菇, 泡軟,對半切
  • 10 克 新鮮辣椒 (任何種類), 切段
  • 30 克 油
  • 20 克 冰糖粉
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
381 kJ / 91 kcal
Eiwitten
1.428 g
Koolhydraten
9.706 g
Vetten
5.639 g
Vezels
4.093 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten