Apparaten en accessoires
炒蘿蔔乾
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 人份
Ingrediënten
-
蘿蔔乾 沖洗,切塊(約3公分)300 克
-
乾香菇 泡軟,對半切50 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切段10 克
-
油30 克
-
冰糖粉20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.428 g
Calorieën
381 kJ /
91 kcal
Vetten
5.639 g
Vezels
4.093 g
Koolhydraten
9.706 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
早安!美善品
60 recepten
Taiwan
Taiwan