Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 乾香菇 ,約6-7朵
- 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
- 15 克 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 太白粉
- 1 根 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
- 7 克 薑 ,切片
- 15 克 油
- 15 克 醬油
- 15 克 味醂
- 30 克 蠔油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2447.2 kJ / 585.5 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 192.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 2293.6 mg