香菇燴雞

香菇燴雞

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 乾香菇 約6-7朵
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    400 克
  • 米酒
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    1 根
  • 切片
    7 克
  • 15 克
  • 醬油
    15 克
  • 味醂
    15 克
  • 蠔油
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 2293.6 mg
Eiwitten 32.4 g
Calorieën 2447.2 kJ / 585.5 kcal
Vetten 41.5 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 192.6 g
Koolhydraten 17.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...