香菇燴雞
TM6 TM5 TM31

香菇燴雞

3.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 克 乾香菇 ,約6-7朵
  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
  • 15 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 太白粉
  • 1 根 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 7 克 薑 ,切片
  • 15 克 油
  • 15 克 醬油
  • 15 克 味醂
  • 30 克 蠔油

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2447.2 kJ / 585.5 kcal
Eiwitten
32.4 g
Koolhydraten
17.5 g
Vetten
41.5 g
Verzadigd vet
192.6 g
Vezels
3.4 g
Natrium
2293.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten