Apparaten en accessoires
木耳蓮藕排骨湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
3 人份
Ingrediënten
-
排骨 以滾水川燙去血水300 克
-
水1200 克
-
薑 切片10 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮蓮藕 切片200 克
-
新鮮黑木耳 切片50 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1499.3 kJ /
358.3 kcal
Vetten
23.3 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
15.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
回家喝湯
11 recepten
Taiwan
Taiwan