木耳蓮藕排骨湯

木耳蓮藕排骨湯

4.5 18 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
3 人份

Ingrediënten

  • 排骨 以滾水川燙去血水
    300 克
  • 1200 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    3 大匙
  • 新鮮蓮藕 切片
    200 克
  • 新鮮黑木耳 切片
    50 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.3 g
Calorieën 1499.3 kJ / 358.3 kcal
Vetten 23.3 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 15.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...