Apparaten en accessoires
鮮菇炒肉絲
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭15 克
-
薑 切片10 克
-
油20 克
-
豬肉絲 剝散200 克
-
新鮮綜合菇類 (任一種類),切條200 克
-
烤肉醬35 克
-
白芝麻½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
768.5 kJ /
183.8 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
7.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
調味醬烹飪術
11 recepten
Taiwan
Taiwan