Apparaten en accessoires
蒜蒸蛤蜊
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭30 克
-
蟹 吐沙1小時300 克
-
2 大匙 米酒清酒2 大匙
-
鹽1 小撮
-
水600 克
-
蔥 切絲,裝飾用½ 根.
-
新鮮紅辣椒 切段,裝飾用½ 根.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.714 g
Calorieën
297 kJ /
71 kcal
Vetten
0.525 g
Vezels
0.098 g
Koolhydraten
3.984 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
清爽料理吃一夏
10 recepten
Taiwan
Taiwan