蒜蒸蛤蜊
TM31 TM5 TM6

蒜蒸蛤蜊

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 克 蒜頭
  • 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時
  • 2 大匙 清酒
    of 2 大匙 米酒
  • 1 小撮 鹽
  • 600 克 水
  • ½ 根. 蔥 , 切絲,裝飾用
  • ½ 根. 新鮮紅辣椒 ,切段,裝飾用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
297 kJ / 71 kcal
Eiwitten
8.714 g
Koolhydraten
3.984 g
Vetten
0.525 g
Vezels
0.098 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten