蒜蒸蛤蜊

蒜蒸蛤蜊

4.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    30 克
  • 吐沙1小時
    300 克
  • 清酒
    2 大匙
    2 大匙 米酒
  • 1 小撮
  • 600 克
  • 切絲,裝飾用
    ½ 根.
  • 新鮮紅辣椒 切段,裝飾用
    ½ 根.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.714 g
Calorieën 297 kJ / 71 kcal
Vetten 0.525 g
Vezels 0.098 g
Koolhydraten 3.984 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...