Apparaten en accessoires
小白菜炒豆包
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
蝦米 泡軟,瀝乾5 克
-
油炸豆腐皮 泡軟,切條(寬約1公分)30 克
-
紅蘿蔔 切薄片20 克
-
小白菜 切段(約5公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
糖1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3 g
Calorieën
298.5 kJ /
71.5 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
幸福便當菜
61 recepten
Taiwan
Taiwan