小白菜炒豆包

小白菜炒豆包

4.0 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 蝦米 泡軟,瀝乾
    5 克
  • 油炸豆腐皮 泡軟,切條(寬約1公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 切薄片
    20 克
  • 小白菜 切段(約5公分)
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3 g
Calorieën 298.5 kJ / 71.5 kcal
Vetten 5 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...