Apparaten en accessoires
番茄炒蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
蛋3 顆
-
鹽½ 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油5 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
番茄 切塊(約2公分)450 克
-
番茄醬2 大匙
-
糖1 茶匙
-
蔥 切段10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
539.2 kJ /
129 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
16.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30分鐘快煮餐
11 recepten
Taiwan
Taiwan