Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 新鮮鮭魚肉片 ,去骨、去皮
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 鹽
- 2 顆 蛋 ,稍微打散
- 1200 克 水
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 2 根 蔥 ,切段
- 1 大匙 油
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 0.2 g