Apparaten en accessoires
鮭魚拌炒飯
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮鮭魚肉片 去骨、去皮500 克
-
米酒1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
蛋 稍微打散2 顆
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
蔥 切段2 根
-
油1 大匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
28.5 g
Calorieën
2108 kJ /
504 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
38.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品家常餐桌
18 recepten
Taiwan
Taiwan
美善品美味秘密
157 recepten
Taiwan
Taiwan