花椰菜炒雞肉
TM6 TM5

花椰菜炒雞肉

4.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 克 水
  • 100 克 綠花椰菜 ,切小朵
  • 15 克 油
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • ⅛ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Voeding
per 1 人份
Calorieën
777.8 kJ / 185.9 kcal
Eiwitten
16.2 g
Koolhydraten
2.6 g
Vetten
12.2 g
Verzadigd vet
6476.8 g
Vezels
1.1 g
Natrium
278.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten