Apparaten en accessoires
西芹炒帶子
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜頭 切片15 克
-
油10 克
-
西洋芹 去皮,切段(約2公分X4公分)150 克
-
紅蘿蔔 切片60 克
-
冷凍干貝 退冰,橫切剖半200 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (optioneel) 切斜片1 枝
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1311.3 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
606.7 kJ /
145.2 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
38 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
超市系列-海鮮
9 recepten
Taiwan
Taiwan