滷豬腳
TM5 TM6

滷豬腳

4.8 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 克 油
  • 15 克 薑 ,切片
  • 30 克 蔥 ,切段
  • 30 克 蒜頭
  • 750 克 豬腳 ,先以熱水川燙去除血水
  • 2 粒 八角
  • 40 克 冰糖
  • 150 克 醬油
  • 50 克 米酒
  • 500 克 水
  • ¼ 茶匙 五香粉
  • ½ 茶匙 白胡椒粉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2493.8 kJ / 596.6 kcal
Eiwitten
42.6 g
Koolhydraten
21 g
Vetten
35.6 g
Vezels
2.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten