Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 克 油
- 15 克 薑 ,切片
- 30 克 蔥 ,切段
- 30 克 蒜頭
- 750 克 豬腳 ,先以熱水川燙去除血水
- 2 粒 八角
- 40 克 冰糖
- 150 克 醬油
- 50 克 米酒
- 500 克 水
- ¼ 茶匙 五香粉
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2493.8 kJ / 596.6 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 35.6 g
- Vezels
- 2.3 g