榨菜炒牛肉

榨菜炒牛肉

4.3 18 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肉絲
    300 克
  • 醬油
    10 克
  • 米酒
    10 克
  • 玉米粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    5 克
  • 榨菜 略為沖洗,切絲(約0.5公分)
    80 克
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 2911.2 mg
Eiwitten 61.1 g
Calorieën 2595.6 kJ / 620.9 kcal
Vetten 33.3 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 176.4 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...