榨菜炒牛肉
TM5 TM6

榨菜炒牛肉

4.4 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 克 牛肉絲
  • 10 克 醬油
  • 10 克 米酒
  • ½ 茶匙 玉米粉
  • 20 克 油
  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切絲
  • 5 克 嫩薑 ,切絲
  • 80 克 榨菜 ,略為沖洗,切絲(約0.5公分)
  • ½ 茶匙 糖

Voeding
per 4 人份
Calorieën
2595.6 kJ / 620.9 kcal
Eiwitten
61.1 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
33.3 g
Verzadigd vet
176.4 g
Vezels
3.9 g
Natrium
2911.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten