開陽白菜
TM5 TM6

開陽白菜

4.7 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 3 粒 蒜頭
  • 20 克 蝦米 ,泡水約10分鐘後瀝乾
  • 10 克 乾香菇 ,泡軟、切絲
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮、切片
  • 500 克 大白菜 ,切段 (約3公分)
  • 1 茶匙 鹽
  • 2 小撮 白胡椒粉
  • 1 茶匙 太白粉 ,加30克水調勻
  • 香油 ,少許

Voeding
per 1 人份
Calorieën
299 kJ / 72 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
4 g
Vezels
1.815 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten