Apparaten en accessoires
開陽白菜
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
蒜頭3 粒
-
蝦米 泡水約10分鐘後瀝乾20 克
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切片20 克
-
大白菜 切段 (約3公分)500 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
太白粉 加30克水調勻1 茶匙
-
香油 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5 g
Calorieën
299 kJ /
72 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.815 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
廚藝大神
10 recepten
Taiwan
Taiwan
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepten
Taiwan
Taiwan