Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 大匙 油
- 2 隻 帶皮去骨雞腿肉 (約250-300克),切塊(約3公分)
- 2 枝 蔥, 切段
- ½ 顆 洋蔥 (約200克),切塊
- 3 大匙 醬油
- 3 大匙 味醂
- 3 大匙 清酒
- 1 茶匙 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 49.1 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 1.2 g