蕃茄燉牛肉

蕃茄燉牛肉

4.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 牛肋條 切段(約4-5公分)
    400 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    300 克
  • 罐頭番茄
    400 克
  • 乾月桂葉
    2 片
  • 紅酒
    30 克
  • 100 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 358.3 mg
Eiwitten 40.6 g
Calorieën 2612.7 kJ / 625.1 kcal
Vetten 37.9 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 14.8 g
Koolhydraten 30.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...