蕃茄燉牛肉
TM6

蕃茄燉牛肉

4.5 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 400 克 牛肋條 ,切段(約4-5公分)
  • 300 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 400 克 罐頭蕃茄
  • 2 片 乾月桂葉
  • 30 克 紅酒
  • 100 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 小撮 黑胡椒粗粒

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2612.7 kJ / 625.1 kcal
Eiwitten
40.6 g
Koolhydraten
30.1 g
Vetten
37.9 g
Verzadigd vet
14.8 g
Vezels
4.1 g
Natrium
358.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten