Apparaten en accessoires
蕃茄燉牛肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
牛肋條 切段(約4-5公分)400 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)300 克
-
罐頭番茄400 克
-
乾月桂葉2 片
-
紅酒30 克
-
水100 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
358.3 mg
Eiwitten
40.6 g
Calorieën
2612.7 kJ /
625.1 kcal
Vetten
37.9 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
14.8 g
Koolhydraten
30.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式家常美味秘密
44 recepten
Taiwan
Taiwan