蕃茄牛肉煲

蕃茄牛肉煲

4.8 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
8 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 辣豆瓣醬
    30 克
  • 牛腩 川燙去血水,切塊
    600 克
  • 洋蔥 切塊
    200 克
  • 醬油
    50 克
  • 牛番茄 切塊
    700 克
  • 紅酒 (不甜)
    100 克
  • 麥芽啤酒 (約1瓶)
    330 克
  • 切蔥花
    10 克
  • 新鮮香菜 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 17.055 g
Calorieën 773 kJ / 184 kcal
Vetten 4.653 g
Vezels 1.718 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...