Apparaten en accessoires
蘿蔔排骨湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 人份
Ingrediënten
-
高湯 (大骨高湯)1200 克
-
蔥 切段20 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨500 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)400 克
-
鹽 依個人喜好調整½ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人喜好調整½ 茶匙
-
新鮮香菜 (optioneel) 少許,只取葉子
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
24.9 g
Calorieën
1221 kJ /
291 kcal
Vetten
13.8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
16.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan
湯品達人
10 recepten
Taiwan
Taiwan