蘿蔔排骨湯

蘿蔔排骨湯

4.4 19 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 人份

Ingrediënten

  • 高湯 (大骨高湯)
    1200 克
  • 切段
    20 克
  • 切片
    20 克
  • 排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨
    500 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)
    400 克
  • 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人喜好調整
    ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 (optioneel) 少許,只取葉子

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 24.9 g
Calorieën 1221 kJ / 291 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 16.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...