Apparaten en accessoires
醋溜白菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
大白菜500 克
-
太白粉1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
烏醋15 克
-
醬油15 克
-
白醋10 克
-
油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
乾辣椒 去籽,切段1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
1432.5 mg
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
1138.7 kJ /
272.2 kcal
Vetten
17.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
27.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
蔬食潮流
10 recepten
Taiwan
Taiwan