Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 薑
- 10 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 1 大匙 辣豆瓣醬
- 150 克 水
- 150 克 鴨血, 洗淨,切塊(約3公分)
- 1 大匙 酒釀
- 150 克 茄子, 切段(約4公分)
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 白胡椒粉, 依個人口味調整
- ½ 茶匙 香油, 依個人口味調整
- 1 枝 蔥, 切成蔥花,裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 2.8 g