紅燒茄子

紅燒茄子

3.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 1 大匙
  • 辣豆瓣醬
    1 大匙
  • 150 克
  • 鴨血 洗淨,切塊(約3公分)
    150 克
  • 酒釀
    1 大匙
  • 茄子 切段(約4公分)
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 香油 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 切成蔥花,裝飾用
    1 枝

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 5.4 g
Calorieën 602 kJ / 144 kcal
Vetten 9.8 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 11.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...