Apparaten en accessoires
紅燒茄子
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
薑10 克
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
水150 克
-
鴨血 洗淨,切塊(約3公分)150 克
-
酒釀1 大匙
-
茄子 切段(約4公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
香油 依個人口味調整½ 茶匙
-
蔥 切成蔥花,裝飾用1 枝
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
602 kJ /
144 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
11.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
胃口大開下飯菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan