Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
麵皮
- 1 茶匙 油, 多備一些刷油用
- 250 克 水
- 1 茶匙 乾酵母粉
- 1 大匙 糖
- 500 克 中筋麵粉
- 1 茶匙 鹽
內餡
- 5 克 嫩薑, 切片
- 150 克 雪裡紅, 切段(約5公分)
- 300 克 豬絞肉
- 2 根 蔥, 切蔥花
- 1 顆 蛋
- ½ 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 黑麻油
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 太白粉
組合
- 500 克 水
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 988 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10.54 g
- Koolhydraten
- 36.212 g
- Vetten
- 4.915 g
- Vezels
- 1.612 g