炒牛肉塊(全熟)

炒牛肉塊(全熟)

4.1 11 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 牛肉塊,去除筋膜,無骨 (約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食譜

Natrium 120 mg
Eiwitten 53 g
Calorieën 2118 kJ / 507 kcal
Vetten 31 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...