Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 200 克 帕瑪森起士 ,切塊 (約3公分)
波隆那肉醬
- 200 克 綜合蔬菜 (西芹、紅蘿蔔和洋蔥),切塊
- 40 克 特級初榨橄欖油
- 800 克 綜合絞肉 (豬、牛各半)
- 100 克 不甜白酒
- 300 克 罐裝切碎番茄
- 1 - 1 ½ 茶匙 鹽
- ½ - 1 茶匙 黑胡椒粉
白醬
- 1000 克 牛奶
- 80 克 無鹽奶油 ,室溫軟化
- 100 克 低筋麵粉
- 1 茶匙 鹽
- 1 - 2 小撮 豆蔻粉
千層麵做法
- 奶油 ,少許,塗抹烤盤和餡料用
- 250 克 乾的千層麵皮 ,約12片(10公分x20公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 4161 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4 g