Apparaten en accessoires
五花炒青椒
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜頭2 粒
-
薑5 克
-
帶皮五花肉 切片(約0.5公分)200 克
-
蠔油1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
青椒 切片½ 顆
-
綜合甜椒 切片½ 顆
-
蔥 切蔥花½ 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
15.324 g
Calorieën
1756 kJ /
419 kcal
Vetten
36.85 g
Vezels
1.98 g
Koolhydraten
5.883 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
五星級家常菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan