花椰菜炒豬肉
TM6 TM5

花椰菜炒豬肉

4.4 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 15 克 蒜頭 ,切片
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切片
  • 150 克 豬里肌肉 ,切片
  • 200 克 綠花椰菜,切小朵
  • 15 克 水
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • ½ 茶匙 醬油

Voeding
per 4 人份
Calorieën
2043.6 kJ / 488.9 kcal
Eiwitten
38 g
Koolhydraten
17.6 g
Vetten
32.1 g
Vezels
7.5 g
Natrium
895.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten